تجریش پلازا

مجموعه‌ای با موضوعات فرهنگی، علمی، ادبی، سرگرمی

تهران گردی

راهنمای جامع و معرفی جاذبه‌های گردشگری تهران و شمیرانات

ژورنال‌ و دانشنامه

دانشنامه‌ها و مجله‌های آنلاین با موضوعات گوناگون

جعبه ابزار آنلاین

مجموعه‌ای از ابزارهای کاربردی آنلاین با موضوعات گوناگون

اصناف و مشاغل

جستجوی مشاغل و کسب‌وکارهای ایران در اصناف گوناگون

تماس با ما

ارتباط با بخش پشتیبانی و ارسال درخواست، پیشنهاد یا انتقاد

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

آرامگاه آقا شیخ هادی نجم آبادی

آقا شیخ هادی نجم آبادی متولد 1250 هجری قمری در نجم آباد یا نظر آباد تهران است. وی از مجتهدین به نام در زمان ناصرالدین شاه و مظفرالدین شاه قاجار بود و شاگردان زیادی چون سید محمد طباطبایی، علی اکبر دهخدا، میرزا جهانگیرخان شیرازی و ملک و المتکلمین را تربیت کرد. گرچه ایشان هرگز به طور مستقیم در مبارزات مشروطه خواهی شرکت نداشت اما اکثر شاگردانش طرفدار نهضت مشروطه بودند. وی وقتی که سید جمال الدین اسد آبادی «انجمن پان اسلامی تهران» را تاسیس کرد به عنوان عضو فعال این انجمن، به صراحت برعلیه ناصرالدین شاه قاجار و فساد در دربارش صحبت می کرد. او با برپایی کلاس های قرآن مجید در منزل خود و تفسیر درست آیه های آن، مردم بی سواد کوچه و بازار را آگاه می کرد و آنها را از استفاده مغرضانه حکومت از دین و تفسیر آیه های قرآن بر طبق وهم شاه هوشیار می نمود. او اولین کسی بود که استعمال دخانیات را بعد از واگذاری امتیاز آن به کمپانی رژی انگلیسی حرام اعلام کرد. وی مانند بسیاری از روحانیون دیگر که با دستگاه فساد قاجار مخالف بودند توسط شیعه نماهای به ظاهر روحانی بابی قلمداد شد. با اینکه تنها کتابش به نام «تحریر العقلا» فصولی در رد بابیت دارد، اما این اتهام حربه ای بود تا زبان مخالفان استبداد را کوتاه کنند. وی نامه هایی از شاگردان سید جمال الدین اسد آبادی دریافت می کرد. این نامه ها از چنان حساسیتی برخوردار بودند که قاصد نامه در صورت لو رفتن کشته می شد. او حتی در تحصن های سید جمال الدین اسد آبادی در حرم شاه عبدالعظیم حسنی وی را ملاقات نموده است. ایشان همچنین به قاتل فراری ناصرالدین شاه، میرزا رضای کرمانی در خانه خود پناه داد و میرزا رضا وی را همفکر با خود خوانده است. او حتی بعد از اینکه میرزا رضا به دستور مظفرالدین شاه اعدام شد با حضور دو تن دیگر در منزلش برای وی مراسم چهلم برپا کرد. آقا شیخ هادی نجم آبادی در سال 1320 هجری قمری در منزل خود در خیابان شیخ هادی در حوالی میدان حسن آباد دیده از جهان فروبست و در همان منزل 500 متری اش به خاک سپرده شد که امروز با نام آرامگاه شیخ هادی نجم آبادی شناخته می شود.

ثبت ملی
آرامگاه آقا شیخ هادی نجم الدین در مورخه 27/10/1377به شماره 2240 به ثبت ملی رسید.

دسترسی به آرامگاه آقا شیخ هادی نجم آبادی
وسیله نقلیه شخصی: از خیابان امام خمینی وارد خیابان امام هادی شوید مستقیم برانید تا مقبره را ببینید.
اتوبوس: با خط 7 اتوبوس های بی آر تی می توانید در ایستگاه جامی پیاده شده مقبره آقا شیخ هادی در 200 متری شما قرار دارد. با اندکی پیاده روی به آن خواهید رسید.
دسترسی با مترو: با خط 2 مترو می توانید در ایستگاه حسن آباد پیاده شوید و 20 دقیقه ای را تا آرامگاه شیخ هادی پیاده روی فرمایید.

◉ آدرس: تهران، خیابان امام خمینی، خیابان شیخ هادی بین هما و عسگر

.
منابع:
گوگل مپ | https://www.google.com/maps
ویکی پدیا فارسی | https://fa.wikipedia.org
توریستگاه | https://www.touristgah.com
سیری در ایران | https://seeiran.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!