تجریش پلازا

مجموعه‌ای با موضوعات فرهنگی، علمی، ادبی، سرگرمی

تهران گردی

راهنمای جامع و معرفی جاذبه‌های گردشگری تهران و شمیرانات

ژورنال‌ و دانشنامه

دانشنامه‌ها و مجله‌های آنلاین با موضوعات گوناگون

جعبه ابزار آنلاین

مجموعه‌ای از ابزارهای کاربردی آنلاین با موضوعات گوناگون

اصناف و مشاغل

جستجوی مشاغل و کسب‌وکارهای ایران در اصناف گوناگون

تماس با ما

ارتباط با بخش پشتیبانی و ارسال درخواست، پیشنهاد یا انتقاد

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

کوچه لولاگر

وقتی از خیابان ولی عصر وارد خیابان نوفل لوشاتو می شوید پنجاه متر جلوتر، سفارت های ایتالیا و فرانسه در این خیابان نمایان می شوند. اگر از سمت راست به خیابان حافظ بپیچید و سراغ کوچه لولاگر یا به قول مردم محلی دیواره دوقلوها را از هرکسی بگیرید نشانتان می دهند. اما چرا این کوچه اینقدر برای مردم جالب شده است. داستان کوچه لولاگر شنیدنی است. لولاگرها دو برادر بودند که در دهه 1330 در تهران مشغول به ساخت و ساز بودند و درآمد سرشاری از این راه کسب می کردند. تا اینکه یکی از برادرها تصمیم می گیرد کسب و کار خود را وسعت بخشد و پیشنهاد افتتاح یک فرش فروشی را در آلمان به برادرش می دهد. برادرش نیز پیشنهادش را می پذیرد وقتی یکی از برادرها آلمان بود برادر دیگر در ایران می ماند تا زمینی هایی را که دو برادر در کوچه لولاگر خریده بودند بسازد. او هم از دو معمار می خواهد تا دو ساختمان یک جور و یک شکل طراحی کنند و هر چه در زمین خودش ساخت در زمین برادرش هم بسازد. این می شود که هر دو طرف کوچه دو خانه یک شکل و یک جور ساخته می شود در این کوچه همه ساختمان ها با ساختمان های روبه رویشان مثل هم هستند حتی درختان دو سمت کوچه مشابه اند. کوچه لولاگر سمبل امانتداری محمدباقر لولاگر می باشد. لولاگر در کل آدم خیر و درستکاری بوده است. وی با بخشی از اموالش مسجد و بیمارستان برای مردم می سازد و بعد از مرگش هم دخترش بخشی از اموال پدری را صرف ساخت مسجد و بیمارستان می کند و با بقیه اموالش کوچه لولاگر را کامل خریداری می نماید. کافه ری هم متعلق به نوه لولاگرهاست که از آلمان برگشته و کافه و گالریش را در کوچه لولاگر راه انداخته و یکی از طبقات کافه اش را نیز به سفیر فرانسه اجاره داده است. البته بد نیست بدانید پیتزا داوود، قدیمی ترین پیتزا فروشی تهران است که در دهه 40 در این کوچه افتتاح شد و هنوز هم به همان شکل و شمایل قدیمش مانده است و البته خیلی از تهرانیها به بهانه پیتزا به کوچه لولاگر می روند. شنیده ها حاکی از این است که قرار شده شهرداری دستی به روی کوچه لولاگر بکشد و یک کوچه سنگفرش شده با نمای ساختمان های مرمت شده برای گردشگری مهیا کند.

دسترسی به کوچه لولاگر
با وسیله نقلیه شخصی: کوچه لولاگر در خیابان نوفل لوشاتو، خیابان حافظ، زیرپل حافظ، کوچه لولاگر واقع شده است.
مترو: با استفاده از خط 3 و یا 4 مترو در ایستگاه تئاتر شهر پیاده شوید. خیابان انقلاب را به سمت پل کالج پیش بروید تا به خیابان حافظ برسید. کوچه لولاگر در خیابان حافظ قرار دارد.
اتوبوس: با اتوبوس های خطوط 359 میدان راه آهن-میدان شهدای هفتم تیر و 310 پایانه شهید براری- میدان ولی عصر در ایستگاه سفارت پیاده شوید و چند قدمی را تا کوچه لولاگر پیاده روی بفرمایید.

◉ آدرس: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، خیابان حافظ، کوچه لولا گر

.
منابع:
گوگل مپ | https://www.google.com/maps
ویکی پدیا فارسی | https://fa.wikipedia.org
توریستگاه | https://www.touristgah.com
سیری در ایران | https://seeiran.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!