تجریش پلازا

مجموعه‌ای با موضوعات فرهنگی، علمی، ادبی، سرگرمی

تهران گردی

راهنمای جامع و معرفی جاذبه‌های گردشگری تهران و شمیرانات

ژورنال‌ و دانشنامه

دانشنامه‌ها و مجله‌های آنلاین با موضوعات گوناگون

جعبه ابزار آنلاین

مجموعه‌ای از ابزارهای کاربردی آنلاین با موضوعات گوناگون

اصناف و مشاغل

جستجوی مشاغل و کسب‌وکارهای ایران در اصناف گوناگون

تماس با ما

ارتباط با بخش پشتیبانی و ارسال درخواست، پیشنهاد یا انتقاد

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

محله خیابان حافظ

خیابان حافظ تهران یکی از مشهورترین خیابان‌های تهران است. خیابان حافظ از جمله خیابان‌های قدیمی تهران بود که نقش مهمی در اتصال تهران به منطقه یوسف آباد و بهجت آباد داشت. خیابان حافظ میدان حسن آباد تهران قدیم را به منطقه بهجت آباد و یوسف آباد متصل می‌کرد. خروجی خیابان حافظ در قدیم، چهار راه کالج بود که در زمان قاجار دروازه‌ای به نام دروازه بهجت آباد در این منطقه وجود داشت که این دروازه کوچکتر از دروازه‌های شمیران و دروازه دولت بود. این خیابان به صورت شمالی-جنوبی است. خیابان حافظ از شمال به خیابان کریم‌خان زند و از جنوب به میدان حسن‌آباد ختم می‌شود. امتداد شمالی خیابان حافظ پس از تقاطع با خیابان کریم‌خان زند را حافظ شمالی می‌گویند که این خیابان تا خیابان صدر ادامه پیدا می‌کند و امتداد جنوبی خیابان حافظ نیز تا خیابان وحدت اسلامی است.

.

اماکن مشهور خیابان حافظ

خیابان حافظ به دلیل نقش مواصلاتی بسیار مهم و قدمت زیاد آن، محل بسیاری از مراکز مهم دولتی و خصوصی است که در سراسر این خیابان وجود دارد. در خیابان حافظ شاید بتوان گفت که بخشی از مهمترین بازار‌های تهران نیز مستقر شده‌اند. در این خیابان بازار‌ها و مراکز بسیار مهمی پراکنده شده‌اند. همچنین دو سفارت مهم انگلستان و سفارت روسیه در این خیابان قرار دارند. خیابان حافظ به دلیل نقش بسیار پر رنگ خود در اتصال قسمت غرب تهران قدیم به منطقه بهجت اباد و پس از آن به یوسف آباد از زمان قاجار تا کنون محل تردد و استفاده عمومی بود و از همان زمان نیز نهاد‌ها و مراکز بسیار مهمی در این خیابان مستقر شدند.

.

خیابان چرچیل کجاست؟

خیابان چرچیل یکی از خیابان‌های فرعی خیابان حافظ است. دلیل نامگذاری خیابان چرچیل به این نام برگزاری کنفرانس مشهور تهران در زمان جنگ جهانی دوم در این خیابان و ورود چرچیل به سفارت انگلستان در این خیابان است. در زمان جنگ جهانی دوم و پس از اشغال ایران، متفقین به دنبال مکانی برای برگزاری کنفرانسی با حضور رهبران سیاسی سه کشور ایالات متحده آمریکا ف شوروی و انگلستان بودند. پس از بررسی‌ها تهران را با توجه به دور بودن از محل درگیری، مکان مناسبی برای برگزاری نشست یافتند. سفارت بریتانیا و سفارت شوروی در مقابل یکدیگر قرار داشتند. این دو سفارتخانه در زمان برگزاری نشست تهران دیوار‌های میان دو سفارت را برداشته و کنفرانس تهران در این خیابان برگزار شد. در جریان کنفرانس تهران بود که تصمیمات مهمی درباره آینده جنگ جهانی دوم گرفته شد‌. پس از برگزاری این نشست بود که خیابان فوق به نام خیابان چرچیل شهرت یافت. خیابان چرچیل پس از انقلاب اسلامی به نام خیابان نوفل لوشاتو نامگذاری شد.

.

بازار خیابان چرچیل کجاست؟

بازار خیابان چرچیل به بازار پوشاک خیابان چرچیل گفته می‌شود. بازار خیابان چرچیل در زمان خود از لوکس‌ترین بازار‌های پوشاک مردانه در تهران بود. این بازار تا به امروز نیز از لوکس‌ترین بازار‌های پوشاک مردانه در تهران است. فروشگاه‌های پوشاک مردانه چرچیل عرضه‌کننده انواع پوشاک مردانه اعم از انواع کت و شلوار و کیف و کفش مردانه هستند. اگر به دنبال بازاری لوکس و زیبا برای خرید انواع پوشاک مردانه هستید، بازار چرچیل یکی از بهترین بازار‌های پوشاک مردانه در تهران است.

آدرس بازار چرچیل
تهران، خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، بازار پوشاک مردانه چرچیل

.

اماکن مشهور

پاساژ چارسو
بازار ابزار میدان حسن‌آباد (تقاطع با خیابان امام خمینی)
بازار موبایل ایران
بورس اوراق بهادار تهران
پاساژ علاءالدین
بازار لوازم اداری حسن آباد
سفارت روسیه در تهران
سفارت انگلستان
مجموعه تالار رودکی (تالار وحدت و رودکی)
چهارراه کالج (تقاطع با خیابان انقلاب اسلامی)
دبیرستان البرز
دانشگاه صنعتی‌ امیرکبیر
ورزشگاه شهید حیدرنیا
حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی
وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران

.
منبع:
کوچه گرد | https://kochegard.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!